Έκοψε την πίτα του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μία όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ», στο καφέ «Loss» στην παραλία Αιγίου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και όλοι μαζί, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, υποσχόμενοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τα ζώα που υποφέρουν…

Παράλληλα, έγινε απολογισμός της δράσης του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και τονίστηκαν τα εξής: «Τον τελευταίο χρόνο κάναμε πάνω από 300 στειρώσεις -οι περισσότερες μέσω της σύμβασης του δήμου-, αναλάβαμε γύρω στα 50 χειρουργεία, βρήκαμε οικογένεια σε περίπου 80 σκυλιά, ανταποκριθήκαμε σε τουλάχιστον 100 καταγγελίες κακοποιήσεων, αντιμετωπίσαμε γύρω στα 60 περιστατικά με φόλες, ενώ ταΐσαμε, εμβολιάσαμε και αναλάβαμε θεραπείες σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς ζωών. Δεν ασχοληθήκαμε μόνο με σκυλιά και γατιά! Περιθάλψαμε ένα αγριογούρουνο, σώσαμε μια αγριόχηνα, φροντίσαμε για την μεταφορά ενός αλόγου στον κατάλληλο φορέα, προσπαθήσαμε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, για τη διάσωση μιας θαλάσσιας χελώνας και καταγγείλαμε τη βαναυσότητα στα φλαμίγκο τη Αλυκής».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με συνολικά 154 δώρα! Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, καθώς και προς όλες τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που συνεισέφεραν για την πραγματοποίησή της. Εύχεται δε «καλή χρονιά» με πολλή αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA