Έγινε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΜΙΛΟY ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Έγινε την Κυριακή 18/1/2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΜΙΛΟY ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ στον πολύ όμορφο, φιλόξενο και ζεστό χώρο της καφετέριας “Bongo’s” στην παραλία του Αιγίου.

Η Πρόεδρος κ. Αλεξοπούλου Αλεξάνδρα, αφού ευχήθηκε σε όλους “Καλή Χρονιά”, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν το 2014 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του Ομίλου στους αγώνες όπου έλαβαν μέρος και τους στόχους για το 2015 τόσο σε Διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αθλητικό.

Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών του Ομίλου Διαμαντόπουλου Λεωνίδα, Τσαρπαλή Ηλία και Χριστοδουλόπουλου Χρήστου – Παναγιώτη για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους μέσα στο 2014, με πιο σημαντικές

την 2η θέση στην Τελική Βαθμολογία 2014 και στα MASTERS 2014 της ΣΤ΄Ένωσης του Διαμαντόπουλου Λεωνίδα στην κατηγορία Κ 12,

την 3η θέση στην Τελική Βαθμολογία 2014 και στα MASTERS 2014 της ΣΤ΄Ένωσης του Τσαρπαλή Ηλία στην κατηγορία Κ 14 και

την 14η θέση στην Πανελλήνια Βαθμολογία στην κατηγορία Κ 12 του Διαμαντόπουλου Λεωνίδα, από την οποία θα ξεκινήσει το 2015.

Η τυχερή της ημέρας που κέρδισε το φλουρί, ήταν η Αθανασοπούλου Λένια. Το δώρο που συνόδευε το φλουρί ήταν μία δωροεπιταγή 100€ από την BABOLAT.Δώρα κέρδισαν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία αθλητικών ειδών BABOLAT, το κατάστημα HONDOS ΑΙΓΙΟΥ, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑΓΟΥΡΙΔΗ για τα δώρα που προσέφεραν, καθώς και την διεύθυνση της καφετέριας BONGO’S για την φιλοξενία.