«Άρχοντας» από την αρχή μέχρι το τέλος (3-0 τον Πανθρακικό)

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο ο Παναιγιάλειος σημείωσε σήμερα την τρίτη φετινή του νίκη, κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο Αιγίου με 3-0 τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Η «Μαύρη Θύελλα» ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο στον φιλοξενούμενο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, χωρίς καν να δημιουργήσει ούτε μια αξιόλογη φάση στην εστία τού Στρέζου.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο, καθώς οι «μελανόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο διαιτητικό σφύριγμα, με τους ποδοσφαιριστές τού Δημήτρη Σπανού να νικούν κατά κράτος τούς αντιπάλους τους σε όλα τα μήκη και πλάτη τού γηπέδου, παίζοντας με μυαλό και δύναμη, στοιχεία που όχι μόνο τους απέφεραν τους τρεις βαθμούς αλλά και που ενθουσίασαν τους 500 περίπου φιλάθλους μας οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ζητώντας τους να συνεχίσουν το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων κόντρα στην Σπάρτη την ερχόμενη Τετάρτη.

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στο 15΄ ο Σκαρτσίλας που με καρφωτή κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σέντρα «πάρε – βάλε» του Τσιλιγκίρη από αριστερά. Στο 33΄ ήταν η σειρά τού Τσιλιγκίρη να χριστεί σκόρερ, καθώς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ (έπειτα από σέντρα τού Ρότα από δεξιά) νίκησε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα τού αγώνα παρέμεινε η ίδια, με τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίζουν να έχουν την υπεροχή αλλά και να δημιουργούν φάσεις που «μύριζαν» γκολ. Μία από αυτές μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν στο 60΄ ο Μπούζας έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από πάσα του Σκαρτσίλα, «γράφοντας» σχετικά εύκολα το 3-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η σημερινή νίκη ήταν η τρίτη εντός έδρας για την ομάδα μας σε σύνολο πέντε αγώνων (έχει και δύο «λευκές» ισοπαλίες με Χανιά και Αχαρναϊκό), με το δημοτικό στάδιο να τείνει να γίνει «απόρθητο κάστρο» και μάλιστα χωρίς να έχουμε δεχτεί ακόμα ούτε ένα γκολ! Με αυτή τη νίκη ο Παναιγιάλειος «αναρριχήθηκε» στην 11η θέση τού βαθμολογικού πίνακα και την προσεχή Τετάρτη ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Σπάρτη με στόχο, όχι μόνο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αλλά και να αποσπάσει το πρώτο του φετινό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Ρότα, Καζβιρόπουλος (54΄ Ντέμο), Στίκας, Μωϋσίδης, Μπούζας, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (77΄ Ρέλλας), Κατίδης, Ξόμπλιος (66΄ Κοντοές)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Κάρδαρης, Πολίμος, Μπουγαΐδης (85΄ Γκιντίδης), Πετρούσης, Πλέγας, Ηλιάδης (64΄ Νικόλτσης), Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης (64΄ Φουρκάν), Ρουσσάκης, Μήλιος