Άνοιξε ο δρόμος για το νέο κτήριο του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

   Την Τετάρτη 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη της οδού Κοσμά του Αιτωλού με την οδό Κλεισούρας που οδηγεί στο οικόπεδο όπου θα κατασκευαστεί το νέο Ε.Κ.Α.ΜΕ. μετά από αίτημά του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πρώτο και το ουσιαστικότερο βήμα είναι γεγονός και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου κτηρίου που θα στεγάσει τα όνειρα των ατόμων με αναπηρίες αλλά ταυτόχρονα θα είναι και ένα ” στολίδι “ για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκφρασμένο από τα βάθη της καρδιάς ολόκληρου του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και προσωπικά από τον Πρόεδρο του Κέντρου κο. Θεόδωρο Στεφανίδη στους κληρονόμους και ιδιοκτήτες του οικοπέδου Πολύδωρου Θεοδωρακόπουλου και προσωπικά στον τέως Δήμαρχο Αιγιαλείας κο. Στάθη Θεοδωρακόπουλο που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ώστε να απαλλοτριωθεί μέρος του οικοπέδου τους για τον ως άνω σκοπό.

Νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή και χαρά το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως το Δήμαρχο Αιγιαλείας κο. Θανάση Παναγόπουλο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφασή τους να ικανοποιήσουν το αίτημα του Κέντρου μας. Την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κα. Βάσω Ψυχράμη για την γρήγορη κινητοποίηση και μεταφορά των μηχανημάτων για τις απαραίτητες εργασίες καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγιαλείας. Τον Προϊστάμενο της Πολεοδομίας Αιγίου κο. Λεωνίδα Καράμπελα και τον Μηχανικό του Ε.ΚΑ.ΜΕ. κο. Γεώργιο Χριστόπουλο για την ουσιαστική παρουσία του και τις τοπογραφικές του εργασίες.