Άλλα τρία μετάλλια για τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» στην Αθήνα.

Την Κυριακή 10 Απριλίου έγινε στο σκοπευτήριο της ΠΣΕ στη Μαλακάσα, ο 2ος αγώνας για το πρωτάθλημα της Γ’ ζώνης.

Ο αγώνας ήταν Level II και είχε εννέα στάδια, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό σκοπευτές. Το πρώτο “μπαμ” έγινε στις 9:30 το πρωί και τελείωσε στις 16:30 μ.μ. Πολύ όμορφα στάδια με αρκετές προκλήσεις, κράτησαν σε εγρήγορση όλους τους σκοπευτές όλη την ημέρα.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» είχε έξι συμμετοχές και οι αθλητές του κατέλαβαν σημαντικές θέσεις. Ο Βασίλης Τσιρογιάννης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Standard ενώ οι Καράμπεχας Παναγιώτης και ο Ακτύπης-Γουνές Διονύσης, στην ίδια κατηγορία, πήραν την όγδοη και δέκατη τέταρτη θέση αντίστοιχα. Τα κορίτσια του συλλόγου Θεοδοσίου Αθηνά και Νικολακοπούλου Ελένη-Μαρία πήραν τις δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία Standard Ladies. Στην κατηγορία Classic ο Σταύρος Σταυρίδης πήρε την όγδοη θέση.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον “ΚΕΝΤΑΥΡΟ” είναι το ερχόμενο Σάββατο στο σκοπευτήριό του στη Κουνινά αγώνας σταθερού στόχου. Ακολουθούν το  Level III – FRANCE 2017 CHALLENGE II στις 23-24 Απριλίου στα Ιωάννινα,  ενώ επόμενος πρωταθλήματος που θα συμμετέχει είναι στη Σπάρτη στις 5 Ιουνίου.

Περισσότερα για τις δραστηριότητες του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» στο www.skopovoli.com

Άλλα τρία μετάλλια για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ στην Αθήνα 3 Άλλα τρία μετάλλια για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ στην Αθήνα 4 Άλλα τρία μετάλλια για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ στην Αθήνα 5