Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες απανταχού της γης!

Βαρυσήµαντη και γεµάτη µηνύµατα η σηµερινή µέρα καθώς συµπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση. ∆υστυχώς, οι συνθήκες, µε την πανδηµία να θερίζει, δεν µας επιτρέπουν να γιορτάσουµε και να τιµήσουµε τους Ήρωες του Αγώνα που πρωτοστάτησαν και µας χάρισαν την Ελευθερία µας.

Η 25η Μαρτίου, ηµέρα εορτασµού του Ευαγγελισµού της Θεοτόκου και της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, βρίσκει την χώρα µας όσο και ολόκληρη την ανθρωπότητα σε µία πρωτόγνωρη κρίση.

Φέτος, για άλλη µια χρονιά, δεν θα πραγµατοποιηθούν παρελάσεις και δεν θα τελεσθούν Θείες Λειτουργίες παρουσία πιστών στους Ιερούς Ναούς της Χώρας µας, λόγω της πανδημίας που μας ταλαιπωρεί.

Ωστόσο οι Έλληνες απανταχού της γης διατηρούµε την περηφάνεια για το Έθνος µας, συναισθανόµαστε την βαριά κληρονοµιά των Ηρώων του 1821 και διατηρούµε την Πίστη µας στις καρδιές και στις ψυχές µας.

Η Ελληνική Σηµαία που κυµατίζει περήφανη στα µπαλκόνια µας είναι ιερή και βαµµένη µε αίµα!

Ας διατηρήσουµε την ελπίδα µας και τη Φλόγα των προγόνων µας άσβεστη  και ας διαφυλάξουµε τα ιερά και όσια της Πατρίδας µας.

Ας ελπίσουµε, ότι του χρόνου θα γιορτάσουµε ελεύθεροι πλέον, µε µεγάλη λαµπρότητα την 25η Μαρτίου, Ιστορική Ηµέρα της Απελευθέρωσης του Ελληνικού Έθνους από τον Οθωµανικό ζυγό.

Το Τεχνικό και Συντακτικό προσωπικό του «aigialeia24.gr» και του «ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» εύχονται

Καλή ∆ύναµη σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα µας! 

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες απανταχού της γης!

ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ