Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την υπογραφή της απόφασης για τη δημοπράτηση των εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιαλείας

Υπεγράφη σήμερα η απόφαση που αφορά στη δημοπράτηση των έργων εσωτερικών δικτύων του Δήμου Αιγιαλείας, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

 Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την περιοχή μας, εν μέσω μιας μεγάλης, διπλής κρίσης για τη χώρα μας, λόγω του κορωνοϊού και του αναθεωρητισμού της Τουρκίας.

 Με την απόφαση  δρομολογείται, επιτέλους, η δημοπράτηση του έργου της κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιαλείας προϋπολογισμού 33,7 εκατ. Ευρώκαι, πλέον, απομένει η διενέργεια του δημόσιου διαγωνισμού για τον ανάδοχο.

 Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποδεικνύεται πως, όταν οι ασκούντες την εξουσία είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, το κράτος συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σε περιόδους μεγάλων δοκιμασιών.

 Είμαι επιπλέον υπερήφανη, καθώς με αυτό το ζήτημα ασχολούμαι συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν οι πολίτες της Αχαΐας με τιμήσουν με την ψήφο τους. Είναι υψηλό το αίσθημα ικανοποίησης που νιώθει κάποιος όταν οι ενέργειές του φέρνουν αποτέλεσμα και κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων του καλύτερη!

 Το έργο αυτό θα αλλάξει τη ζωή όλων των κατοίκων της περιοχής σε βαθμό που η Αιγιαλεία θα είναι ένας διαφορετικός τόπος σε λίγα χρόνια. Ήταν μία πραγματική ανάγκη αυτό το έργο και πλέον γίνεται πραγματικότητα.

 Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά!