Φωτήλας: “Στηρίζω απόλυτα και με όλες μου τις δυνάμεις το εμβληματικό προϊόν του νομού Αχαΐας, τη σταφίδα μας”

Ο  βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας σχετικά με τις εξελίξεις στο προϊόν της σταφίδας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

-“Από την πρώτη στιγμή είχα ασχοληθεί ενεργά με το θέμα που απασχόλησε τους σταφιδοπαραγωγούς σχετικά με τα αποθέματα σταφίδας τα οποία είχαν απομείνει στις αποθήκες εξαιτίας του Covid-19. Πρωταρχικό μέλημα και σκοπός μου ήταν και εξακολουθεί να είναι η στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών, η απόσυρση των αποθεμάτων και η διασφάλιση της πορείας του προϊόντος.

Με χαρά λοιπόν είδαμε ότι οι προσπάθειες μας τελεσφόρησαν και οι αγώνες μας δικαιώθηκαν.

Μετά τη συνάντηση του ΥΠΑΑΤ με την Παναιγιάλειο Ένωση είμαι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσουμε λύσεις τόσο προς το συμφέρον των παραγωγών όσο και προς όφελος της σταφίδας. Την πεποίθηση μου αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα επέτρεπε επουδενί να πληγεί ανεπανόρθωτα η σταφίδα, με αποτέλεσμα η αξιοπρεπής πορεία του ελληνικού «μαύρου χρυσού» να θεωρείται βέβαιη. Είμαι από την αρχή στο πλευρό των σταφιδοπαραγωγών και των οργανώσεων τους με προεξέχουσα την ιστορική και αμιγώς συνεταιριστική ΠΕΣ.

Στηρίζω απόλυτα και με όλες μου τις δυνάμεις το εμβληματικό προϊόν του νομού Αχαΐας, τη σταφίδα μας”.