Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της παράταξης “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ” Δημήτρης Καλογερόπουλος

Συνεδρίασε η δημοτική ομάδα της Δημοτικής Αρχής Αιγιαλείας και συζήτησε για την περαιτέρω πορεία της εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Αφού συνεκτίμησε την τραγική κατάσταση που παρέλαβε το Δήμο, τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες, την απολίτικη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης που συνεχώς έβαζε εμπόδια και αφού αξιολόγησε το δημοτικό έργο και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τα έργα που έχει δρομολογήσει, αποφάσισε την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές με επικεφαλής το Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Ήδη δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι οι:

1. Ανδριόπουλος Παναγιώτης
2. Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη Διαμάντω
3. Γιδά Μαρία
4. Καραΐσκος Νικόλαος
5. Ντίνος Γεώργιος
6. Σταυροπούλου Μαρία
7. Φραγκονικολόπουλος Γεώργιος
8. Χριστόπουλος Βασίλειος

Ο Δήμαρχος προέβη στην κάτωθι δήλωση: «Αποφάσισα να είμαι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όπου η εμπειρία, η γνώση, η αγάπη, η εργατικότητα και η δυνατότητα μας να τα καταφέρουμε στα δύσκολα, αποτελούν εγγύηση για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, που με στήριξε, με στηρίζει και αποφάσισε να συνεχίσει να πορεύεται μαζί μου, έχοντας γνώμονα πάντα το καλό του τόπου.  Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δούμε την Αιγιάλεια να αξιοποιεί τις δυνατότητες της. Έχουμε ήδη βάλει τις βάσεις. Συνεχίζουμε….».