Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. στην εκδήλωση του “Dancing Club”

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. παρευρέθηκε και συμμετείχε χορεύοντας στην παράσταση της σχολής χορού “Dancing Club”. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ξεδίπλωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χορευτικό τους ταλέντο αποσπώντας το πιο ηχηρό χειροκρότημα από τους θεατές.

Όλα τα έσοδα της χορευτικής παράστασης (συγκεκριμένα 2.690€) διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Κέντρο μας ύστερα από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών της σχολής χορού “Dancing Club”.

Είναι μεγάλη τιμή για τα παιδιά, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου η ύπαρξη ευαισθητοποιημένων ανθρώπων και συλλόγων που στηρίζουν και αγαπούν το χώρο και σε κάθε εκδήλωση το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της σχολής χορού “Dancing Club” κο. Αναστάσιο Βάκρινο και κα. Ευσταθία Βάκρινου την πρωτοβουλία τους να παραχωρήσουν όλα τα έσοδα της παράστασης στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό την ανέγερση του νέου κτηρίου, το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής, τους χορευτές και τις χορεύτριες για το άψογο θέαμα που πρόβαλαν, και φυσικά όλον τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση ενισχύοντας ταυτόχρονα το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και βοηθώντας στην πραγματοποίηση των στόχων του.

Εύχεται σε όλους υγεία και πάντα επιτυχίες.