Το Αίγιο υψώνει τείχη για το ΤΕΙ του – Όλοι τώρα έξω από τη σχολή

Η απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης για τις ενέργειες του Δήμου Αιγιαλείας, μετά την κατάθεση εκ μέρους του Δήμου της αιτήσεως ακυρώσεως-αναστολής του Π.Δ.52/2022 (Φ.Ε.Κ.131/τ.Α/07.07.2022), περί μεταφοράς του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου.

Όπως αποφασίστηκε, σήμερα Τρίτη πρωί, δημοτική αρχή και φορείς ύψωσαν τείχη, ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά του εξοπλισμού του τμήματος, μιας και το Προεδρικό διάταγμα για μεταφορά της σχολής φυσικοθεραπείας στην Πάτρα τίθεται σε ισχύ από 1/9/2022, ενώ εκκρεμεί μέσα στον Αύγουστο η απόφαση επί της αίτησης αναστολής.

Οι κλήσεις έπεσαν “βροχή” αρχικά από το Λιμεναρχείο Αιγίου για παράνομη στάθμευση στο όχημα  του δήμου (5 κλήσεις μέσα σε 5 μέρες) ενώ κλήση έλαβε και το όχημα του λιμενικού από τη Δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάθμευση.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων καλούν τώρα όλους τους πολίτες να δώσουν το “παρών” έξω από τη σχολή φυσικοθεραπείας.

Όλοι τώρα έξω από τη σχολή.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων, προσκάλεσαν τα ΜΜΕ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τρίτη στις 9.30 π.μ. στον χώρο της Σχολής Φυσικοθεραπείας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ