Την Κυριακή 13/2 στο Αίγιο ο Προκόπης Παυλόπουλος – Το πρόγραμμα

Από τον Δήμο Αιγιαλείας ανακοινώνεται ότι ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα επισκεφθεί το Αίγιο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και θα παραστεί σε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και ακολούθως θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Αίγιο είχε προγραμματιστεί για ανήμερα της επετείου, όμως οι συνέπειες της πρόσφατης σφοδρής κακοκαιρίας δεν του επέτρεψαν να παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής.

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Υπενθυμίζεται πως ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Δήμου Αιγιαλείας με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς το 2017 υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα που όρισε την 26η Ιανουαρίου ως τοπική εορτή ιστορικής σημασίας για τον Δήμο Αιγιαλείας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022:

ΩΡΑ 10:00΄ : Πέρας προσέλευσης επισήμων και Φιλαρμονικής Αιγίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» (ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ) Αιγίου.

ΩΡΑ 10:15΄: Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» (ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ) Αιγίουχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου.

ΩΡΑ 10:30΄: · Εκφώνηση Της Ομιλίας  από τον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

  • Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο

ΩΡΑ 11.45΄: Μετάβαση στο Δημοτικό Κτήριο Παναγιωτόπουλου, όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση,  στα Ψηφιακά  Εκθέματα του Μουσείου για την Επέτειο του 1821.

  Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες, που η Πολιτεία έχει θεσπίσει κατά του Covid-19, καθώς και τα μέσα αυτοπροστασίας (μάσκα & αποστάσεις).