Τελετή παράδοσης – ανάληψης καθηκόντων Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Στις (12-8-2019) στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ανέλαβε στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ε.α. Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης ΠΕΤΣΙΝΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Ταξίαρχος Ιωάννης ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ και ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης ΦΡΑΓΚΟΣ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Αρχιφύλακας Χαράλαμπος ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας ΠΛΕΣΣΙΑΣ, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και Ελληνικής Αστυνομίας «Ο Άγιος Μηνάς» Υποστράτηγος ε.α. Ευσταθία ΓΙΑΝΝΙΑ, η Ά Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Αχαΐας, κα Βάσω Νικολοπούλου, ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αρχιφύλακας Σπυρίδων ΦΩΤΟΓΛΟΥ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αναστάσιος ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Επιπλέον, παρέστησαν οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι αστυνομικοί και το πολιτικό προσωπικό των Επιτελείων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Κατά την λήξη της λιτής τελετής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας ΠΛΕΣΣΙΑΣ εκπροσωπώντας το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, προσέφεραν συμβολικά δώρα στον Υποστράτηγο ε.α. Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.