Τα ΕΑΣ Αιγίου πρέπει να παραμείνουν ΖΩΝΤΑΝΑ! – Συναντήσεις του Εργατικού Κέντρου Αιγίου με βουλευτές και φορείς

Σε συνέχεια του αγώνα που έχει ξεκινήσει το Εργατικό Κέντρο Αιγίου για τη διασφάλιση των 36 θέσεων εργασίας στα ΕΑΣ Αιγίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25-9-2021 συνάντηση με τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κα Σ. Αναγνωστοπούλου και κo Κ. Μάρκου, παρουσία του Σωματείου Εργαζομένων των ΕΑΣ Αιγίου και αντιπροσωπείας των 36 εργαζομένων, όπου αποφασίστηκε η από κοινού κατάθεση προτάσεων για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Αιγιάλειας είναι δικά μας παιδιά και κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας.

Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου  θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους.

Τα ΕΑΣ Αιγίου πρέπει να παραμείνουν ΖΩΝΤΑΝΑ!

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: ¨Δεν πάει άλλο!!! Ο Δήμος μας και η περήφανη και ένδοξη πόλη μας μεταμορφώνεται σε ένα <τίποτα>!!! 

 
Πραγματοποιήθηκε Σάββατο 25/09/2021 και ώρα 13.30 κατόπιν εσπευσμένης πρόσκλησης του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάνου Γεωργόπουλου προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλο, κατεπείγουσα συνάντηση με αντιπροσωπεία των 36 εργαζομένων της ΕΑΣ καθώς και εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου.
Ακούστηκαν προτάσεις, πάρθηκαν πάρα πολλά τηλέφωνα για στήριξη του αγώνα και ελήφθησαν αποφάσεις.
Ως Εμπορικός Σύλλογος βλέπουμε τον Δήμο μας να φθίνει. Μόνο φέτος έχουμε την σταφιδική κρίση, την μεταφορά των σχολών στην Πάτρα την απόλυση 36 εργαζομένων από τα ΕΑΣ Αιγίου.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! Ο Δήμος μας και η περήφανη και ένδοξη πόλη μας μεταμορφώνεται σε ένα <τίποτα>!!!
Ζητούμε από τον αξιότιμο κ.κ Πρωθυπουργό να επιληφθεί προσωπικά του θέματος.
Ζητούμε από τους κ.κ Βουλευτές Αχαϊας , σαφή και ξεκάθαρη θέση για το μέλλον των  36 <ενοικιαζόμενων> εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου.
Η Αιγιάλεια μετράει πλέον τους <φίλους> της. Ευχόμαστε να είστε πολλοί !
.                                                                                                       με τιμή