Τακτική επιθεώρηση ΠΑΜ-ΠΣΕΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

2018.06.07 @ ΠΔΕ (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ)

Στο πλαίσιο της τακτικής Επιθεώρησης των δομών ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρίσκονται στην Πάτρα ο επικεφαλής Διευθυντής Α6 ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και ο Τμηματάρχης ΓΕΕΘΑ – Σμήναρχος Σταμάτης Αστράς, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ως προϊστάμενο της έδρας των ΠΑΜ- ΠΣΕΑ.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στην Περιφέρεια ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και επιχειρησιακής ετοιμότητας των εμπλεκομένων στην πολιτική άμυνα και την πολιτική κινητοποίηση.

Η τακτική επιθεώρηση πραγματοποιείται ανά διετία και εντάσσεται στο γενικότερο σύστημα πολιτικής σχεδίασης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε αυτήν την κατεύθυνση εντάσσεται και το σεμινάριο για την επιμόρφωση/ενημέρωση τοπικών εξουσιοδοτημένων στελεχών/ χειριστών θεμάτων ΠΣΕΑ που οργανώνεται στην Πάτρα. με συντονισμό του ΓΕΕΘΑ.

Στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας.