Τέλος σχολικής χρονιάς για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Ε.Κ.Α.ΜΕ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να την παρακολουθήσει χειροκροτώντας ζεστά και συνεχόμενα την προσπάθεια των εκπαιδευομένων οι οποίοι έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου δια στόματος του προέδρου κ. Στεφανίδη Θεόδωρου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και προσωπικές ευχαριστίες λόγω αφιλοκερδής προσφοράς δέχτηκαν ο κ. Σπύρος Ρηγόπουλος για τα ηχητικά και τον φωτισμό, η εταιρεία Coca Cola 3E για τα νερά και αναψυκτικά, το ζαχαροπλαστείο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τα εξαιρετικά γλυκά, η κα. Τασία Γκραικιώτου για τα προϊόντα που χρειάστηκαν για τις ανάγκες του θεατρικού, ο κ. Γιάννης Παλαιολογόπουλος για τις καρέκλες καθώς και οι γονείς των εκπαιδευόμενων για τα πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά τους.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό πάρτυ των εκπαιδευομένων του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ στον «Κουρσάρο» της οικογένειας Βάκρινου στο Διακοπτό. Η κα. Παναγιώτα Βάκρινου και οι γιοι της, Σταμάτης Θανάσης και Αλέξανδρος Βάκρινος προσέφεραν αναψυκτικά και πλούσιο γεύμα σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές τους και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Ο ι εκπαιδευόμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ενημερώνουν ότι στο Κέντρο (Τέρμα Μητροπόλεως) θα υπάρχει πάντα κάποιος όλα τα πρωινά τις εργάσιμες μέρες για να εξυπηρετεί το κοινό.