ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΟΥ: “Έλαμψαν διά της απουσίας τους από το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο οι βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ.”

smart

Έλαμψαν δια της απουσίας από το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο της Δευτέρας 11 του Οκτώβρη που έλαβε χώρα στην πόλη του Αιγίου, οι Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας, για άλλη μια φορά, ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους και όχι για τους πολίτες του τόπου που τους εξέλεξαν. Κατά τα άλλα κόπτονται για το Αίγιο, την Πάτρα, την Αχαΐα. Παρόντες ήσαν  μόνο οι δυο Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  Σία Αναγνωστοπούλουκαι Κώστας Μάρκου.

Εδώ και καιρό τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία την αναλγησία και την αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την πόλη του Αιγίου. Από την έναρξη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η περιοχή της Αιγιαλείας έχει απαξιωθεί σε μέγιστο βαθμό αφού :

α) η  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που ευθύνεται για τη σταφιδική κρίση γυρίζοντας την πλάτη στα δίκαια αιτήματα των σταφιδοπαραγωγών.

β) η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που ευθύνεται για την απαξίωση της ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ, με σκοπό να την οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση μπλοκάροντας όλες τις παραγγελίες για παραγωγή προϊόντων, προκειμένου να την ξεπουλήσει σε ημέτερους για ένα κομμάτι ψωμί.

γ) η  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που ευθύνεται για το κλείσιμο του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας Αιγίου ενός ιδρύματος περιζήτητου από τις νέες και νέους φοιτητές, απαξιώνοντας ακόμη και το διάλογο, αφού μέχρι και σήμερα η Υπουργός Παιδείας αρνείται να συναντήσει τον Δήμαρχο Αιγιαλείας παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του.

δ) η  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που ευθύνεται για την καταστροφή των λεμονοπαραγωγών της περιοχής μας, αφού έχει επιτρέψει την ανεξέλεγκτη είσοδο λεμονιών από τις ξένες αγορές με αποτέλεσμα οι τοπικοί παραγωγοί να βρίσκονται ήδη σε δεινή θέση.

Τα τοπικά της στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  ποιούν τη νήσσαν, απασχολούμενα μόνο με τις εσωκομματικές τους κόντρες, ψελλίζοντας χαμηλόφωνα γενικόλογες αοριστολογίες δίχως να παίρνουν ξεκάθαρη θέση.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχαμε ήδη τονίσει, από την αρχή της θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η παρούσα κυβέρνηση θα λειτουργήσει ως ολετήρας της κοινωνίας των μικρομεσαίων και αδυνάτων και δυστυχώς κάθε μέρα που περνά επιβεβαιωνόμαστε. Ήδη η πόλη μας γεύεται τους ¨καρπούς¨ του ¨επιτελικού¨ κράτους και της διακυβέρνησης των ¨αρίστων¨.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας της Αιγιαλείας στηρίζοντας δυναμικά κάθε δίκαιο αίτημα των πολιτών της όπως τόσες φορές και επί τόσα χρόνια κάνει.

 

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑΙΓΙΟΥ