Συνεχίζονται οι εξιχνιάσεις κλοπών από την Ασφάλεια Αιγιαλείας

Σήμερα Τρίτη 21/3/2023 ειδική ημέρα ακρόασης των πολιτών της Αιγιάλειας από το Διοικητή της Ασφάλειας Αιγιαλειάς, προσήλθε ημεδαπή και ανέφερε πληροφορίες σχετικά με τέλεση κλοπής σε βάρος της οικογένειας της.

Άμεσα ο διοικητής κ. Ιορδάνης Μαγειράκης με την Προϊσταμένη του Γραφείου Ασφάλειας και Υποδιοικήτρια της υπηρεσίας και την αρμόδια Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας της Ασφάλειας Αιγιαλείας μετέβησαν και εξέτασαν τις πληροφορίες που έλαβαν.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε κατ οίκον έρευνα και έρευνες σε οχήματα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χορτοκοπτικά εργαλεία, αλυσοπρίονα και διαφορά αλλά υλικά ως κλοπιμαία. Κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

ξίζουν συγχαρητήρια για τις άμεσες ενέργειες της Ασφάλειας Αιγιαλείας που δείχνει να μην αφήνει καμία πληροφορία ανεκμετάλλευτη και να δρα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπενθυμίζεται ότι κάθε Τρίτη εκάστης εβδομάδας από ώρες 9:00-15:00 ο διοικητής της Ασφάλειας δέχεται τους πολίτες της Αιγιάλειας αλλά και φορείς του δήμου για συζήτηση σχετικά με θέματα ασφάλειας.