Συναυλία γεμάτη αγάπη για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου

Ένα σύνολο από σπουδαίους ανθρώπους με μεγάλο ταλέντο, αλλά κυρίως μεγάλη καρδιά, κατάφερε χθες το βράδυ (Κυριακή 17/7/2022) να δημιουργήσει μια μαγική βραδιά τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνικό, όσο και σε φιλανθρωπικό.

Ο λόγος για την συναυλία την οποία είχε επιμεληθεί καλλιτεχνικά και διεύθυνε η κα Βασιλική Νάσση και στην οποία συμμετείχαν οι χορωδίες:  Παιδική – Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο Αιγιαλείας, η Χορωδία Ενηλίκων Διακοπτού και η Χορωδία ΚΑΠΗ Αιγίου σε συνεργασία με τις Χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αίολος» Βαλιμιτίκων και του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου «Ο ΒΥΡΩΝ». Οι εξαίσιοι μουσικοί Βαγγέλης Καρατζάς (μπουζούκι), Νίκος Καραμάνος (κλαρίνο), Γιάννης Οικονόμου (βιολί), Παναγιώτης Στούρας (ακορντεόν) και Λέανδρος Τούμπας (κιθάρα) πλαισίωσαν άψογα τις χορωδίες και ο καλλιτέχνης κ. Γιάννης Καραμάνος έδωσε το δικό του χρώμα και εμπλούτισε την εκδήλωση.

Το ένθερμο κοινό έδωσε το ρυθμό και ενίσχυσε οικονομικά κατά την είσοδό του με το σημαντικό ποσό των 1160€ το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου. Σε αυτό συντέλεσε η συνεχής παρακίνηση για ενίσχυση του Κέντρου από την κα Μαίρη Ζαχαράκη η οποία παρουσίαζε την εκδήλωση και συντόνισε τη ροή της δίνοντας τη δική της πινελιά.

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου ευχαριστούν ιδιαιτέρως την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας , την κα Βασιλική Νάσση καθώς και όλους τους συντελεστές ανεξαιρέτως για την σπουδαία πρωτοβουλία. Γνωρίζουν πόσος κόπος κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο εγχείρημα για την οργάνωση, τον συντονισμό και τις πρόβες τόσων πολλών ανθρώπων και γι’ αυτό νιώθουν ευγνώμονες και ιδιαιτέρως συγκινημένοι.