Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με το διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου – Κανένα επβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αιγιάλεια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη προγραμματισμένη συνάντηση, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Θανάση Γεωργάκη,  όπου παρευρέθη ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος και ο Ταμίας Βασίλης Κερκελές, (δύο για λόγους ασφαλείας), όπου μετέφεραν την κοινή αγωνία τους για τον ιό του  κορωνοϊού, ο καθένας από τη δική του πλευρά, καθώς τόσο οι γιατροί όσο και οι Έμποροι που καλούνται να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ο κ. Γεωργάκης ενημέρωσε το Προεδρείο για ακόμα μία φορά πως στην περιοχή της Αιγιάλειας δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, γεγονός που αποδεικνύει πως η ενημέρωση και ο αγώνας που κάνουν όλοι οι φορείς να εφαρμοστούν οι κανόνες ασφαλείας, τηρούνται απαρέγκλιτα από τους συμπολίτες μας, ενώ «το μένουμε σπίτι» φαίνεται στην πράξη, πως λειτουργεί.

 Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος του Εμπορικού, συνεχάρη τον Διοικητή καθώς πρώτη φορά βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά τη λήψη των μέτρων όπου διαπίστωσε και ιδίοις όμμασι την ολοκληρωμένη προσπάθεια που γίνεται  από όλο το προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Αυτό ευνοεί ιδιαίτερα το γεγονός της ύπαρξης μόνο μίας εισόδου, έτσι ώστε να ελέγχονται όλοι όσοι εισέρχονται στο νοσοκομείο.

Ο κος Γεωργάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό ενώ εξήρε και την προσπάθεια από  το ήδη υπάρχον. 

 Το Προεδρείο του Εμπορικού ενημέρωσε για την προσπάθεια που γίνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας  με ενημερωτικά  υπομνήματα για μέτρα ασφαλείας προς τους συνάδελφους Εμπόρους, για υπομνήματα προς την κυβέρνηση και  όλους τους αρμόδιους φορείς για ελλείψεις και προμήθεια σε αντισηπτικά gel, γάντια και μάσκες, έτσι ώστε να εξαλειφθούν  φαινόμενα αισχροκέρδειας. Και οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν πως θα έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για τις όποιες εξελίξεις και φυσικά συνεργασία όπου χρειαστεί. 

Πέραν των άλλων συζητήθηκε και η πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας που προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος, ενώ δόθηκε πλάνο με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα  έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν περισσότεροι πολίτες.

Κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών, πως πάνω από όλα πρέπει να παραμένουμε «άνθρωποι» και οι όποιες δυσκολίες, όπως ο φόβος της πανδημίας  πρέπει να μας πεισμώνουν και να μας ενώνουν! Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές και από τις δυο πλευρές για καλή θητεία και ευόδωση των στόχων για την ανάληψη των καθηκόντων τους, καθώς τόσο ο κος Γεωργάκης όσο και το Προεδρείο του Εμπορικού ανέλαβαν μόλις πριν λίγο καιρό!