Συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, για ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου

Με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα αιτήματα του Δήμου σχετικά με τη σωστή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας-Αιγίου, όπως αυτά εκφράστηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Ο κ. Καρβέλης έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στον κ. Καλογερόπουλο σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης της 6ης ΥΠΕ για προσλήψεις ιατρικού -και όχι μόνο- προσωπικού ώστε να καλυφθούν κενές οργανικές θέσεις, ενώ ενημέρωσε και πως από 1η Δεκεμβρίου θα γίνουν μετακινήσεις ιατρών από άλλες δομές υγείας, ώστε να ενισχυθεί το εφημεριακό πρόγραμμα των κλινικών του Νοσοκομείου, ενώ ορίστηκε επίσης και συνάντηση εκπροσώπων της ιατρικής κοινότητας του νοσοκομείου με τον ίδιο τον κ. Διοικητή, προκειμένου να ληφθούν υπόψη θέματα που αφορούν την ενίσχυση του νοσοκομείου σε επιστημονικό και γενικό προσωπικό για τη στελέχωση των υπηρεσιών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία μεταξύ 6ης ΥΠΕ και Δήμου, στην κατεύθυνση της επίλυσης όσων προβλημάτων προκύπτουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αμεσότητα.