ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συνάντηση για την εύρυθμη λειτουργία των πυρηνελουργείων   και την άσκηση ελέγχου

Συνάντηση για την εύρυθμη λειτουργία των πυρηνελουργείων   και την άσκηση ελέγχου
XWhatsAppViber

Με αντικείμενο τη λειτουργία των μονάδων και την άσκηση ελέγχου στα πυρηνελαιουργεία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019,  συνάντηση εργασίας, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και την παρουσία Γενικών Διευθυντών και  Προϊσταμένων των συναρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας επεσήμανε την ανάγκη για διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων από τις αρμόδιες  υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και τη συμμόρφωση των πυρηνελαιουργών, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα και οχλήσεις στους πολίτες της Αχαΐας, λόγω δυσάρεστων οσμών κατά την κατεργασία του ελαιοπυρήνα και την ξήρανσή του στα πυρηνελαιουργεία.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί επανειλημμένως προβλήματα στην λειτουργία των δύο πυρηνελαιουργείων που εδρεύουν στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, προκαλώντας όχληση στους κατοίκους της Πάτρας και εν μέρει της Δυτικής Αχαΐας. Η επιχειρηματικότητα οφείλει να σέβεται την ποιότητα ζωής των κατοίκων, όπως επίσης πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι τα εργοστάσια πρέπει να λειτουργούν τηρώντας τη νομοθεσία.

Για τους ανωτέρω λόγους, είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες των πυρηνελαιουργείων να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος, να επενδύσουν στον αναγκαίο εξοπλισμό και να προβούν σε ουσιώδη μέτρα διευκολύνοντας παράλληλα τις αρμόδιες υπηρεσίες, τη διαδικασία ελέγχου και διασφαλίζοντας την ποιότητα περιβάλλοντος και διαβίωσης. Τονίζω ότι οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται με την απαραίτητη αυστηρότητα με σκοπό την απόλυτη εφαρμογή του νόμου και την προστασία της διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι κύριοι Ν. Τσολοδήμος,  Λ. Σταματελάτος,  Χ. Παπασημακόπουλος, Ζ. Σπηλιόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των πυρηνελαιουργείων.

 

 

 

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2
AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer