Συνάντηση Αναγνωστοπούλου – Μάρκου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας . Την ΕΑΥΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Χαράλαμπος Τσίτσικας , ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Κόρδας, ο Οργανωτικός Γραμματέας,κ. Γιώργος Κουρλέσης και η Ταμίας, κα Αργυρώ Χαικάλη.

Οι βουλευτές Αχαΐας ενημερώθηκαν εκτενώς για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Αχαΐας και συγκεκριμένα για την υποστελέχωση των υπηρεσιών,  την έλλειψη προσωπικού, τις εσωτερικές μετακινήσεις αστυνομικών χωρίς την επιθυμία τους , χωρίς κριτήρια και χωρίς καμία εκπαίδευση, την ανάγκη αναβάθμισης των συμβατικών οχημάτων και λεωφορείων και την έκδοση των απαιτούμενων ΚΥΑ για τη μεταγωγή ασθενών με ψυχικές διαταραχές και τη διαχείριση τους μαζί με εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας  επανέλαβε  την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει ένα χρόνιο φαινόμενο  παραβατικών συμπεριφορών εντός των πανεπιστημιακών σχολών και των εγκαταστάσεών τους σε όλη τη χώρα και στην εμπλοκή τους στην φύλαξη τους. Οι βουλευτές με την σειρά τους υπογράμμισαν ότι θα μπορούσε αυτό το προσωπικό να στελεχώσει τις αποψιλωμένες υπηρεσίες με σκοπό την ενίσχυσή τους.

Οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και θα εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα για να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό της περιοχής