Συλλυπητήριες ευχές Σεβασμιωτάτου κ. Ιερωνύμου για την εκδημία του μακαριστού Αριστομένους (Μένιου) Κουτρόπουλου

Με αισθήματα οδύνης και θλίψεως, στο άκουσμα της αιφνίδιας προς Κύριον εκδημίας του εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας, μακαριστού Αριστομένους (Μένιου) Κουτρόπουλου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, και οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως εκφράζουν τις θερμές συλλυπητήριες ευχές τους προς τη σύζυγο, τα τέκνα και τους οικογενείς του εκλιπόντος.

Ο μακαριστός κατέλιπε μνήμη αρίστου οικογενειάρχη και πιστού μέλους της τοπικής μας Εκκλησίας, μετά του οποίου υπήρξε αγαστή και επιτυχής συνεργασία στην πραγματοποίηση πολλών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως. Εμφορούνταν από βαθιά πίστη στον Χριστό και αγάπη προς την Πατρίδα, ενώ επεδείκνυε εμπράκτως τον σεβασμό του προς τις πατροπαράδοτες αξίες και τα ιδανικά του λαού μας, προβάλλοντας ταυτοχρόνως, ως Πρόεδρος της Ενώσεως των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, τον θεσμό της παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας.

Προσευχόμεθα ο Παθών, Ταφείς και Αναστάς Κύριος Ιησούς Χριστός να αναπαύσει την ψυχή του μακαριστού Αριστομένους (Μένιου) Κουτρόπουλου «εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων». Αιωνία αυτού η μνήμη.