Συγχαρητήρια Ιερωνύμου στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων των  Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζει τις εγκάρδιες πατρικές ευχές και τα ολόθερμα συγχαρητήριά του προς όλους τους επιτυχόντες μαθητές εκ των Επαρχιών των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας και εύχεται ο Τριαδικός Θεός, με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, να τους χαριτώνει και να τους ευλογεί στη νέα ακαδημαϊκή τους πορεία.

Ιδιαιτέρως, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αριστεύσασα μαθήτρια του Α΄ Γενικού Λυκείου Αιγίου, Μιράντα Φράγκου, η οποία συγκέντρωσε 19.520 μόρια. Η αριστεία της αυτή κάνει υπερήφανους όλους τους Αιγιαλείς, καθώς μέσα από αυτήν αναδεικνύεται το ήθος, η υπευθυνότητα και ο ένθερμος ζήλος του εκλεκτού αυτού μέλους της τοπικής μας κοινωνίας για τη γνώση και την πρόοδο.

Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος συγχαίρει για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τους δέκα μαθητές Λυκείου (έξι από το Γενικό Λύκειο και τέσσερις από το ΕΠΑΛ) του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στις Ανώτατες Σχολές. Εκφράζει δε τις ευχαριστίες του προς τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι οποίοι ενστερνίσθηκαν την επιθυμία του και εργάστηκαν με αγάπη και αφοσίωση στο έργο τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συγχαίρει τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των επιτυχόντων, οι οποίοι καθ’ όλα τα χρόνια της προετοιμασίας των μαθητών αποτέλεσαν πολύτιμους αρωγούς στο έργο τους, στηρίζοντάς τους στον απαιτητικό, αλλά καρποφόρο αγώνα για την κατάκτηση της γνώσεως.