Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου στα Ψηλαλώνια την Πρωτομαγιά

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία, φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχών και ανοχών της.

Η βίαιη – χωρίς ιστορικό προηγούμενο για ευρωπαϊκή χώρα σε ειρηνική περίοδο – επιδείνω­ση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους φοιτητές, τους νέους & τις νέες στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τρίτη 1η Μαΐου και στο Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αιγίου στο Μνημείο Ηρώων στα Ψηλά Αλώνια στις 10 το πρωί.

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την ΕΙΡΗΝΗ, και τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου την Τρίτη 1η Μάη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΙΓΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ Μνημείο Ηρώων Ψηλά Αλώνια – 10 το πρωί

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Δ/ση του Ε.Κ.Αιγίου