Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους πολίτες της Ηλείας από την «Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ»

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του εργοστασίου της «Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ» στο Δρέπανο ώστε να παρασχεθεί βοήθεια στους  πυρόπληκτους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Γεωργία Πλώτα, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου  προκειμένου να παραλάβουν τα αγαθά.

Εκεί τους υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της μονάδας, Δημήτρης Περικλόπουλος  και ο Προϊστάμενος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Νίκος Παπαγεωργίου. Τα είδη μεταφέρθηκαν την ίδια ημέρα στο κτίριο του Διοικητηρίου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΥΑΕ) καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του εργοστασίου.

Ο κ. Μπονάνος δήλωσε τα εξής: «Η συγκεκριμένη παραγωγική μονάδα για μια ακόμα φορά δείχνει την ευαισθησία του για τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες της περιφέρειάς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή κ. Περικλόπουλο και το σύνολο των εργαζομένων που δείχνουν στην πράξη την κοινωνική τους αλληλεγγύη».

.