Στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 σπουδάστριες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΣΑΕΚ Αιγίου συνοδευόμενες από τις καθηγήτριες κ. Χαρά Θεοδωρακοπούλου και κ. Ελευθερία Τζάνη επισκέφθηκαν το χώρο του ΕΚΑΜΕ με σκοπό να δουν από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις καθώς και να γνωρίσουν τους εξυπηρετούμενους μέσω δράσεων και παιχνιδιών. Πέρασαν ένα υπέροχο δίωρο παίζοντας και γελώντας με την ψυχή τους.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης επισκέφθηκε το χώρο με σκοπό να συνομιλήσει με τη Διοίκηση του Συλλόγου για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και να γνωρίσει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις. Στην επίσκεψη αυτή παρών ήταν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων κ. Αντώνης Χαροκόπος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι επισκέπτονται το ΕΚΑΜΕ γιατί αυτό δείχνει ότι τα βήματα που γίνονται για ένα καλύτερο αύριο των ατόμων με αναπηρίες έχουν αντίκτυπο και όλοι στηρίζουν το Ειδικό Κέντρο με κάθε τρόπο και τους εύχεται υγεία και κάθε καλό.