Στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας η νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας και ο Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης, όπως επίσης στη λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, ενώ επισημάνθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

Ο κ. Φαρμάκης με αφορμή τη συμβολή της Περιφέρειας στην ενίσχυση των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής, επαναβεβαίωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων της η ΠΔΕ είναι πρόθυμη να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση του σώματος. Ακόμα, συνεχάρη τη νέα ηγεσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και ευχήθηκε στους εκπροσώπους της καλή και αποδοτική εκτέλεση των νέων τους καθηκόντων.