Στην “ΕΙΡΗΝΗ” αφιερωμένη η πίτα του Σωματείου Καθαριστριών Αιγιάλειας

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2022, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου παρουσία των Μελών του Σωματείου, του Δημάρχου Αιγιαλείας Δ. Καλογερόπουλου ,της Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Μ. Γιδά, των Αντιδημάρχων Δ. Καρτσωνάκη, Ν. Καραΐσκου, Γ. Ντίνου, του Δικηγόρου Μαρίνου Σκανδάμη, των Προέδρων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ελευθεριώτη και Ε. Δούλου, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ε.Κ. Αιγίου Π. Γεωργόπουλου & Στ. Λειβαδίτη και του εκπρόσωπου του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Αρ. Καραμάνου.

Το Σωματείο δια της Προέδρου Στ. Πιερράτου ευχαρίστησε και έδωσε τις ευχές για δημιουργική, ειρηνική και ελπιδοφόρα χρονιά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο Μ. Σκανδάμης στο σύντομο χαιρετισμό τους έδωσαν τις ευχές τους.

Ήταν μια πολλή ωραία εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά. Το σημαντικό της εκδήλωσης ήταν η απόφαση του Σωματείου να κοπεί κομμάτι για την πολυπόθητη «ΕΙΡΗΝΗ» το οποίο έκοψε ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Μ. Σκανδάμης.

Η όμορφη γιορτή έκλεισε με την κλήρωση τριών δώρων.

Και του χρόνου Γεροί, Δυνατοί και Μάχιμοι!!!