Σπηλιόπουλος: “Ο Δήμαρχος απαξίωσε το Δ.Σ. και ανέβαλε τη συζήτηση της υπαγωγής των νομικών υποθέσεων των δημοτών στο Πρωτοδικείο Αιγίου”

“Ο Δήμαρχος απαξίωσε το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου και ανέβαλε τη συζήτηση όλων των νομικών υποθέσεων των δημοτών στο Πρωτοδικείο Αιγίου” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ” τονίζοντας ότι “η στάση του κ. Καλογερόπουλου προδίδει μία πολιτική των συμβιβασμών προς ίδιο συμφέρον και όχι μία πολιτική των εξυπηρέτησης του δίκαιου συμφέροντος  της Αιγιάλειας “.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-“Παρακολουθούμε με συλλογισμό και αμηχανία την έντεχνη και μεθοδευμένη απόκλιση των αποφάσεων του κ. Καλογερόπουλου, από το συμφέρον και τις ανάγκες των δημοτών της Αιγιάλειας.

Παρά το γεγονός ότι εντάχτηκε στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, η συζήτηση  της υπαγωγής όλων των νομικών υποθέσεων των δημοτών στην αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου Αιγίου, εκεί όπου πρέπει να ανήκουν διοικητικά και τοπικά, και όχι τα μισά στα Καλάβρυτα και τα άλλα μισά στην Ακράτα, ταλαιπωρώντας μία μερίδα δημοτών σε ταξίδια εκτός της περιοχής τους, προτίμησε να αναβάλλει την συζήτηση με ανυπόστατες προφάσεις, απαξιώνοντας το γεγονός ότι ένα ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με την παρόμοια απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου του Αιγίου, θα βοηθούσε θετικά στην εξέταση του θέματος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η στάση του κ. Καλογερόπουλου προδίδει μία πολιτική των συμβιβασμών προς ίδιο συμφέρον και όχι μία πολιτική των εξυπηρέτησης του δίκαιου συμφέροντος  της Αιγιάλειας .

Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ έχει ξεκάθαρο στόχο το συμφέρον του τόπου της Αιγιάλειας και μόνο αυτόν”.