Σε νέο κτίριο μετακόμισε και λειτουργεί το Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών Αιγίου

Εγκαινιάστηκε σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022 η έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Μεταφορών & Επικοινωνιών Αιγίου σε νέο κτίριο, στο Πάρκο Κουλούρας στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, στο Αίγιο. Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης επισημαίνοντας την σπουδαιότητα της μετεγκατάστασης για την ασφάλεια των υπαλλήλων, αλλά και των συναλλασσόμενων.

Το Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών Αιγίου, από το κτίριο της οδού Ποσειδώνος στο Αίγιο μετεγκαταστάθηκε στο νέο χώρο που παραχωρήθηκε από τον ΟΑΕΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συνδρομή του Δήμου Αιγιάλειας. Στο κτίριο έγιναν ευρείας κλίμακες εργασίες ανακαίνισης και προσαρμογής, ενώ εξοπλίστηκε κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της υπηρεσίες. Διαμορφώθηκε ένας χώρος λειτουργικός, ασφαλής και εύκολα προσβάσιμος που θα παρέχει στους εργαζόμενους κατάλληλες συνθήκες εργασίας και στους πολίτες αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος.  Παρευρέθηκαν ακόμη οι Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού ΕλέγχουΑνδρέας Φίλιας, Συντονισμού Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου,  οι αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας Μαρία Γιδά, Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, καθώς και ο άµισθος συµβούλος Περιφερειάρχη, αρµόδιος για τα ευρωπαϊκά προγράµµατα και τις διεθνείς σχέσεις της Περιφέρειας Αιγιώτης Χρήστος Μπούνιας, και υπηρεσιακοί παράγοντες.