Σελιανίτικα: Και φέτος η ετήσια υποτροφία «Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος» σε σπουδαστές

Ξεκίνησαν στα Σελιανίτικα οι διαδικασίες πραγματοποίησης της ετήσιας υποτροφίας «Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος», που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Σταματακόπουλου του Χρήστου και της Σοφίας, μαθητή της Β’ Λυκείου και μόνιμου κάτοικου Σελιανιτίκων, ο οποίος απεβίωσε πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα στις 6 Μαΐου 2010, στην οποία συμμετέχουν, η τοπική εκκλησία, σύλλογοι και φορείς των Σελιανιτίκων.

Τα χρήματα της υποτροφίας προέρχονται από εισφορές των μελών των συμμετεχόντων κάθε φορά στον διαγωνισμό, Συλλόγων και φορέων, καθώς και από τις δωρεές ιδιωτών.
Δικαιούχοι και διαδικασία
Υποψήφιοι δικαιούχοι της υποτροφίας είναι απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στο δημοτικό διαμέρισμα Σελιανιτίκων για τα δύο τελευταία τουλάχιστον έτη και εισέρχονται σε Πανεπιστημιακές ή Τεχνολογικές Σχολές.

Η επιλογή του επικρατέστερου υποψηφίου, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, θα γίνεται από επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα προέρχονται, ένα από κάθε Σύλλογο.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για φέτος, θα υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων αυτοπροσώπως από τους υποψηφίους μέχρι τις 20 Ιουλίου 2021. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και  στo τηλέφωνo 6934017414.