Π.Γ.Σ.: Μια ακόμα πράξη αγάπης από τον Ερασιτέχνη!

Σε μια ακόμα πράξη αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο προχώρησε σήμερα το πρωί το διοικητικό συμβούλιο του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου (Ερασιτέχνης), πραγματοποιώντας τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, μέσω της οποίας «πλούτισε» ακόμα περισσότερο την «μελανόλευκη» Τράπεζα Αίματος.

Από τις 10 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι αρκετοί ήταν οι Αιγιώτες που πέρασαν από το δημοτικό στάδιο Αιγίου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εργαζόμενοι (μία ιατρός παθολόγος και δύο νοσηλεύτριες) στη Μονάδα Αιμοδοσίας τού Νοσοκομείου Αιγίου περίμεναν τους εθελοντές αιμοδότες.

Η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων τού Ερασιτέχνη και του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άψογη, όπως επίσης άψογη ήταν και η συμπεριφορά των εθελοντών που έδωσαν το «παρών» στην αξιέπαινη αυτή «μελανόλευκη» πρωτοβουλία και περίμεναν υπομονετικά για να προβούν στη συγκεκριμένη πράξη αγάπης!

Σήμερα ήταν το δεύτερο βήμα αυτής της προσπάθειας. Το σίγουρο είναι πως το ΔΣ του Ερασιτέχνη, σε συνεργασία με τις τεχνικές ηγεσίες των Ομάδων που «τρέχει» (Παίδων και Εφήβων), δηλώνουν αποφασισμένοι να επαναλάβουν στο μέλλον αντίστοιχες εθελοντικές αιμοδοσίες, έτσι ώστε η συγκεκριμένη Τράπεζα να γίνει αυτάρκης σε φιάλες αίματος για να μπορεί να σταθεί στο πλευρό κάθε αθλητή και μέλους (και όχι μόνο) του συλλόγου σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή παρουσιαστεί στο μέλλον.