Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία και το μνημόσυνο από το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο που κάνει το ΕΚΑΜΕ για να τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και οι συγγενείς τους θέλησαν να ενισχύσουν οικονομικά το χώρο. Επίσης την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 15η εθελοντική αιμοδοσία και έτσι ενισχύθηκε η τράπεζα αίματος του Συλλόγου.

Παρόντες ήσαν ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Μαρία Γιδά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Αρίστος Τηλιγάδης και κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Μαυρίδης και η εκπρόσωπος της υφυπουργού μεταφορών κας. Χριστίνας Αλεξοπούλου κα. Θεώνη Σταθοπούλου.

Ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Ειδικού Κέντρου χαροποιώντας και συγκινώντας ταυτόχρονα όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου γιατί με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους. Το να βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς, για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. είναι αξία ανεκτίμητη.

Όποιοι φίλοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, μπορούν τις ημέρες που λειτουργεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) να δώσουν και να δηλώσουν να χρεωθεί στην τράπεζα αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ή σε όποια άλλη τράπεζα αίματος επιθυμούν.

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Συλλόγου ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου και πιο συγκεκριμένα τον ιατρό κ. Ζαλαβρά Νικόλαο  και τις νοσηλεύτριες κα. Καζάνη Μαρία και κα. Νίκη Ανδρουτσοπούλου για τον επαγγελματισμό τους και τους εύχεται υγεία και ευτυχία.