Πραγματική γιορτή του αθλητισμού οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2021»

Σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκαν οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ  με την επωνυμία «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2021»  που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με συνδιοργάνωση του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» του Δήμου Αιγιαλείας και του τοπικού Σωματείου Στίβου Α.Σ. «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Βόρειας Πελοποννήσου.

H άριστη κατάρτιση και η φροντίδα των ανθρώπων του Σωματείου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», συνεπικουρούμενη με όλες τις απαραίτητες παροχές από πλευράς του ΝΠΔΔ συνέβαλαν σε με άρτια και εξαιρετική διοργάνωση με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω covid.


Τα μέτρα κατά της πανδημίας δεν επέτρεψαν την παρουσία θεατών ωστόσο η συμμετοχή πλέον των 420 αθλητών από συλλόγους της χώρας έδωσε «ζωή» στο δημοτικό στάδιο και την ελπίδα το επόμενο έτος όλα να έχουν εξομαλυνθεί και να γεμίσει από κόσμο που θα χειροκροτήσει τις προσπάθειες το δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Δε θα πρέπει να λησμονούμε άλλωστε ότι τα «Αιγιάλεια» αποτελούν πλέον ένα σημαντικό αθλητικό θεσμό που διοργανώνεται από το 2012 στην πόλη μας με εξαίρεση την περσινή χρονιά που λόγω covid δεν επετράπη η διεξαγωγή τους.

Σε αυτό στάθηκε άλλωστε κατά τον χαιρετισμό του και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συγχαίροντας τους διοργανωτές για την προσπάθεια και εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου τόσο στη διοργάνωση όσο και γενικότερα στους ανθρώπους του αθλητισμού στα πλαίσια των θεσμικών δυνατοτήτων του. Ο δήμαρχος Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι το έργο του προθερμαντηρίου πίσω και κάτω από τη δυτική κερκίδα θα ξεκινήσει άμεσα ενώ ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η προσπάθεια του δήμου για την ανέγερση του 2ου Λυκείου στο χώρο πλησίον του δημοτικού σταδίου και απαιτηθεί η αναζήτηση νέου χώρου για το 2ο Λύκειο, θα εξεταστεί η αξιοποίηση της παρούσας δημοτικής έκτασης για τον Στίβο.

 Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος αφού καλωσόρισε τους αθλητές και όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με το σύνολο των σωματείων της περιοχής και την προσπάθεια από πλευράς του Νομικού Προσώπου να παράσχει το μέγιστο δυνατό σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού.