«Ποιοτική Αιγιάλεια»: «Μόνο διά ζώσης το δημοτικό συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 και την ψήφιση των δημοτικών τελών»

Κύριε Δήμαρχε,

κ. κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας,

η επιμονή σας να συνεδριάσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, – με τα ποικίλα τεχνικά της προβλήματα- ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα σοβαρά θέματα που έχουμε να συζητήσουμε( Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021,  ψήφιση δημοτικών τελών για το 2021 κ.α) μόνο σε δια ζώσης συνεδρίαση αντιμετωπίζονται επαρκώς, δείχνει ότι θέλετε να αποφύγετε, να υποβαθμίσετε ή επί το χείρον, να απαξιώσετε το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε το γεγονός ότι, με δική σας ευθύνη,  για 2 ολόκληρους μήνες δεν έχετε συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο ;;

Κύριε Δήμαρχε, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι με δική σας ευθύνη έχει προκληθεί αυτή η καθυστέρηση ,  αδίκως  κατηγορείτε τις δημοτικές παρατάξεις  ότι δεν προσέρχονται σε συνεδρίαση .. παραμονή της 28ης Οκτωβρίου !!!

Κύριε Δήμαρχε, σας καλούμε να μην υποβαθμίζετε άλλο το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και σας υποβάλλουμε εκ νέου το αίτημά μας , για άμεση αλλαγή της έδρας του, για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα. Ως προσωρινή έδρα δε, σας έχουμε ήδη προτείνει το «Πολύκεντρο » Μυρτιάς Αιγίου.

Κατόπιν των ανωτέρω, αναμένουμε να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία σύγκλησης του Δημοτικού μας Συμβουλίου σε δια ζώσης συνεδρίαση, στο Πολύκεντρο Μυρτιάς  Αιγίου.

Για την παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια «,

Η επικεφαλής  

Βασιλική Ψυχράμη.