Παναγιώτης (Τάκης) ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑΣ: Πρώτος σε σταυρούς στο Αίγιο (880 ψ.) – Tρίτος στην Αιγιάλεια (1301 ψ.)

Το… “καλό παιδί” του ΕΦΚΑ, όπως τον αποκαλούν οι πολίτες που πηγαίνουν να εξυπηρετηθούν, ο Αιγιώτης Τάκης Τσερεντζούλιας και σε αυτές τις εκλογές κέρδισε την εκτίµηση και τον… “σταυρό” των ψηφοφόρων.

Με το συνδυασµό του Χρήστου Γούτου “Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο”, τερµάτισε πρώτος στη δηµοτική κοινότητα Αιγίου απ’ όλους τους συνδυασµούς, µε 880 ψήφους και τρίτος στην Αιγιάλεια 1301 ψήφους. Και το 2019 ο κ. Τσερεντζούλιας πάλι είχε τερµατίσει πρώτος στη δηµοτική κοινότητα Αιγίου και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι χαίρει της εκτίµησης των συµπολιτών του. Εξ ου και ο χαρακτηρισµός το… “καλό παιδί” του ΕΦΚΑ, αφού µε αφοσίωση, ευθύνη και νοιάξιµο για τον πολίτη εξυπηρετεί πρόθυµα και από καρδιάς σε ό,τι του ζητηθεί στην υπηρεσία του. Με την ίδια αφοσίωση και ευθύνη υπηρέτησε και το σώµα του δηµοτικού συµβουλίου την προηγούµενη τετραετία, από τη θέση του δηµοτικού συµβούλου, πάντα µε συνεργασία και σεβασµό στους συναδέλφους του.

Σχολιάζοντας την… πρωτιά του, µιλώντας στον “Τ” ανέφερε:

“Ευχαριστώ πολύ τους συµπολίτες µου στο Αίγιο και στην ερύτερη Αιγιάλεια που µε τίµησαν για άλλη µια φορά και µε ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στο Αίγιο και τρίτο στην Αιγιάλεια. Με συγκινεί ιδιαίτερα η προτίµησή τους στο πρόσωπό µου και µε γεµίζει επιπλέον ευθύνη για να εργαστώ για την τόπο που ζούµε. Ευχαριστώ και τους συγχωριανούς µου στο Σελινούντα όπου και εκεί τερµάτισα  πρώτος σε σταυρούς. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ µε ζήλο για το καλό του τόπου µας. Συγχαίρω τον ∆ήµαρχο κ. ∆ηµήτρη Καλογερόπουλο για την επανεκλογή του και του εύχοµαι καλή θητεία, καθώς και στη δηµοτική αρχή και στο νέο δηµοτικό συµβούλιο, όπου και θα παρευρίσκοµαι”.

Aπό την εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”