Πήγαν… Καλάβρυτα σήμερα οι «μελανόλευκοι»!

«Εκδρομή» στα Καλάβρυτα και συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «μελανόλευκων», που αφιέρωσαν το ρεπό τής Τρίτης για να επισκεφτούν έναν εκ των χορηγών τού Παναιγιαλείου τα τελευταία δύο χρόνια.

Η 25μελής αντιπροσωπεία έφτασε περίπου στις 11.30π.μ. στο Χιονοδρομικό, εκεί όπου ήταν ο Διευθυντής του, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε και ξενάγησε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ευχόμενος καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όση ώρα συνοδοί, προπονητής και βοηθοί απολάμβαναν ζεστά ροφήματα στο σαλέ τού Χιονοδρομικού, οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ομορφιά τού τοπίου, να βγάλουν selfies, ενώ κάποιοι έπαιξαν ακόμα και… χιονοπόλεμο, περνώντας έτσι ένα… πρωτότυπο χαλαρό δίωρο και ξεχνώντας (έστω και για λίγο) τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στη συνέχεια η «μελανόλευκη» αντιπροσωπεία «κατέβηκε» στην πόλη των Καλαβρύτων, όπου γευμάτισε στην ταβέρνα «Σπιτικό», ιδιοκτησίας Φωτεινής και Δημήτρη Λουραντάκη, οι οποίοι και προσέφεραν το μεσημεριανό. Άπαντες γεύτηκαν τα εκλεκτά πιάτα τού καταστήματος, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και την εξυπηρέτηση της Μιχαέλας, που είναι η… ψυχή τού «Σπιτικού».

Εκ μέρους της ΠΑΕ παραβρέθηκε ο πρώην γενικός διευθυντής της, Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο οποίος στα πρόσωπα των Λεωνίδα Σπυρόπουλου και Φωτεινής Λουραντάκη ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που σε δύσκολες οικονομικά εποχές επιλέγουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Παναιγιαλείου με στόχο την καταξίωσή του στα «σαλόνια» του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.