“Πάμε Λιμάνι”- Τέσσερις Αυγουστιάτικες Συναυλίες

“‘Ολη η πόλη  κατεβαίνει λιμάνι”!  

Με στόχο το λιμάνι του Αιγίου να πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι και  δημότες και επισκέπτες να  απολαύσουν μουσικές ξεχωριστές αυγουστιάτικες βραδιές, με φόντο τη θάλασσα και την πανσέληνο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προγραμματίζει τέσσερις συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες.

2 Αυγούστου: Νατάσα Μποφίλιου

7 Αυγούστου: Αλκίνοος Ιωαννίδης

12 Αυγούστου: Σωκράτης Μάλαμας

19 Αυγούστου: Πυξ-Λαξ

Οι συναυλίες θα λάβουν χώρα στον παλιό λιμένα, εκτός εάν υπάρχει εμπορικό πλοίο, όπου θα μεταφερθούν στο χώρο απέναντι από τη Χαρτοποιία Αιγίου, με όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας για τους πολίτες. Ο συγκεκριμένος χώρος μάλιστα έχει παραχωρηθεί για αθλητικές δράσεις και beach soccer στις “Λύκαινες” Αιγίου.

Μαρία Ιατροπούλου: “Θέλουμε να προσφέρουμε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και στόχος μας είναι να γίνονται πολυποίκιλες εκδηλώσεις στο λιμάνι μας”


Η δραστήρια Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας Μαρία Ιατροπούλου σε δηλώσεις της στον “ΤYΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” αναφέρει:

 – “Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προγραμματίζει μουσικές βραδιές το φετινό καλοκαίρι για να μπορέσουν οι πολίτες κάθε ηλικίας να ακούσουν αγαπημένους κορυφαίους μουσικούς καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν. Θέλουμε να προσφέρουμε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και στόχος μας είναι να γίνονται πολυποίκιλες εκδηλώσεις στο λιμάνι μας. Στους λίγους μήνες που έχω αναλάβει γίνεται τεράστια προσπάθεια και μεγάλος αγώνας, ώστε να αξιοποιηθεί ολόκληρη η παραλιακή ζώνη. ‘Ολη η πόλη κατεβαίνει λιμάνι. Πάμε λιμάνι”.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε νωρίτερα το εισιτήριό σας σε χαμηλότερες τιμές από: α) Τα βιβλιοπωλεία του Αιγίου β) στο viva wallet (17 Ε). Επίσης εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο του χώρου της συναυλίας (20Ε).

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”