Ο 3ος κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης Συνοικισμού Αιγίου

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει το ευσεβές πλήρωμα αυτής ότι κατά την προσεχή Κυριακή Β΄ Νηστειών (Γρηγορίου του Παλαμά), 12η Μαρτίου ε.έ., και ώρα 6.30΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης Συνοικισμού Αιγίου, ο 3ος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο οποίος θα πραγματευθεί το θέμα: «Η Θέωση του Ανθρώπου κατά τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά».

Ως εκ τούτου, προσκαλούμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συμμετάσχουν στον Κατανυκτικό Εσπερινό εν ειρήνη και ταπεινότητι, ώστε ως εκκλησιαστική κοινότητα να συμπροσευχηθούμε και να βιώσουμε μέσα από τα πνευματικά μηνύματα των βυζαντινών ύμνων και το Θείο κήρυγμα την εν Χριστώ πνευματική ζωή.