Ο Πέτρος Δαδιώτης κατέβαλε τα παράβολα για τη συμμετοχή του Π.Γ.Σ. στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής

  • ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
  • ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η προσωρινή Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 κατέθεσε στην Ε.Π.Ο. τα δικαιολογητικά έγγραφα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το κόστος των παραβόλων, αξίας οκτακοσίων 800 ευρώ, ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο κ. Πέτρος Δαδιώτης.

Μετά την ενέργεια αυτή και όπως έχουν κάνει σαφές από την Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2021 όπου ολοκλήρωσαν το έργο τους, τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης κκ. Αναστάσιος Βασιλείου, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Χαράλαμπος Γεωργόπουλος, Γεώργιος Δημητρίου, Μάριος Βαλαβάνης, Γεώργιος Καϊάφας, Ιωάννης Μπαλτιμάς, Παναγιώτης Σιαφλάς και Παναγιώτης Τασσόπουλος, παραιτούνται.

Παράλληλα κάνουν έκκληση για άλλη μια φορά και σε όλους τους τόνους, προς τα μέλη αλλά και σε όποιον η όποιους ενδιαφέρονται για τον Ιστορικό μας Σύλλογο να το εκδηλώσει το συντομότερο για να μπορέσει να υπάρξει μια ομαλή συνέχεια στα διοικητικά του, διαφορετικά θα βρεθούμε μπροστά σε πολύ σοβαρό αδιέξοδο και δυστυχώς με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.