Ο Θεόδωρος Λουλούδης θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας

 Με δήλωσή του προς τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Λουλούδης ανακοινώνει ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του φορέα στις επερχόμενες εκλογές του 2024, ως επικεφαλής του νεοσύστατου συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής». Στη δήλωσή του ο κ. Λουλούδης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα τριάντα και πλέον έτη της επιχειρηματικής μου σταδιοδρομίας είχα τη χαρά να γνωρίσω πολλούς και πολλές από εσάς στους διάφορους τομείς που έχω δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν την αγάπη μου για τον τόπο μου, την Αχαΐα. Γεννήθηκα εδώ, μεγάλωσα εδώ και ζω εδώ με την οικογένειά μου.

Η Αχαΐα ήταν ο τόπος που έκανα τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα και φιλοξενεί μέχρι σήμερα όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Όπως γνωρίζει πολύ καλά όποιος ασχολείται με το επιχειρείν, δεν υπάρχουν εύκολοι και σύντομοι δρόμοι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το βίωσα σε καθετί με το οποίο καταπιάστηκα, ξεκινώντας από το μηδέν, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο, την ενέργεια και τις γνώσεις μου για να επιτύχω τον στόχο μου, σε μια σταδιοδρομία που με περηφάνεια χαρακτηρίζω αυτοδημιούργητη. Πιστεύω ακράδαντα πως για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, χρειάζεται ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών. Χρειάζεται η συμμετοχή κάθε ενός από εμάς. Εμείς οφείλουμε να γίνουμε ο καταλύτης των αλλαγών που επιθυμούμε. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Με μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες, θέλουμε να εξελίξουμε το Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη του επιχειρείν, στην ανάπτυξη της Αχαΐας. Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο που θα παρέχει υποστήριξη, καθοδήγηση και καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε μέλος του, από τη μικρή ατομική επιχείρηση μέχρι την ανώνυμη εταιρεία

. Ένα Επιμελητήριο που θα στοχεύει στον πολλαπλασιασμό των ευκαιριών χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, για όσες το δυνατόν περισσότερες αχαϊκές επιχειρήσεις. Ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί μεθοδικά και θα είναι σε επικοινωνία με τα μέλη του, «ακούγοντας» τις ανάγκες τους και σχεδιάζοντας τις αντίστοιχες δράσεις. Ένα Επιμελητήριο με δυνατή και διεκδικητική φωνή, στα τοπικά, εθνικά και ευρωπαϊκά όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις.

Αποτελώ ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας πάνω από τρεις δεκαετίες, γνωρίζω τα θετικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια και ξέρω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, δουλεύοντας όλοι και όλες μαζί, με έναν κοινό στόχο και μια κοινή πυξίδα. Σε όλη την επαγγελματική μου διαδρομή, ποτέ δεν ταυτίστηκα με κινήσεις εντυπωσιασμού και μεγάλα λόγια.

Στην πορεία προς τις εκλογές, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε το πρόγραμμα, τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας. Αυτό που θέτουμε ως διακήρυξη και βασική αρχή μας είναι ότι θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο της τοπικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας. Και με το Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή μπορούμε να το πετύχουμε.

Με εκτίμηση, Θεόδωρος Λουλούδης Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής»