Ο Αγγελετόπουλος Αθανάσιος μαζί με τη Βασιλική Ψυχράμη

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον του Δήμου μας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πολλά. Πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί, με σχέδιο και συλλογική δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον την Αιγιάλεια.

Χρειαζόμαστε δήμαρχο ικανή και έντιμη που θα εργαστεί αποτελεσματικά για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των δημοτών.

Στην Βασιλική Ψυχράμη αξιολόγησα τα αποτελέσματα ενός σημαντικού έργου σε δύσκολες εποχές λόγω της κρίσης. Επίσης εκτίμησα τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε σ’ όλη την αυτοδιοικητική πορεία της.

Γι’ αυτό και η απόφασή της να με εμπιστευτεί ως υποψήφιο με το συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨, στον οποίο είναι επικεφαλής, με τιμά ιδιαίτερα και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Αγγελετόπουλος Αθανάσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι πρώην υπάλληλος της Τραπεζικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ¨Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. –ΑΤΕΒank¨ και νυν καθολικού διαδόχου της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία ¨ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ¨.