Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 οι εκλογές του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Την επομένη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο και, σύμφωνα με την 258η Πράξη του Βιβλίου Πρακτικών, τα νέα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και ανέλαβαν τα εξής αξιώματα:

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Σακελλαρόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος:  Μαστροκούκος Αναστάσιος

Γεν. Γραμματέας:  Λεπενιώτη Ευαγγελία

Ταμίας: Οικονομοπούλου Μαρία

Υπευθ. Υγειον. Ενδιαφέροντος: Σαρμάς Γεώργιος

Μέλος:  Καλύβας Οδυσσέας

Μέλος:  Ψαρράκος Ιωάννης

 

Ελεγκτική Επιτροπή: Λιγδόπουλος Γεώργιος, Μάρης Παναγιώτης, Φώτης Απόστολος

Αντιπρόσωποι στην Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε.: Καλύβας Οδυσσέας, Ράλλης Γεώργιος, Σακελλαρόπουλος Γεώργιος

 

Η τελευταία διετία λόγω της Πανδημίας δοκίμασε τις αντοχές όλων μας και πολύ περισσότερο του επιχειρηματικού κόσμου. Το απερχόμενο συμβούλιο προσπάθησε με όσο σθένος είχε να διευκολύνει τόσο τα καταστήματα όσο και την καθημερινότητα μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και το ίδιο προτίθεται να κάνει και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζοντας δυναμικά το υπάρχον έργο. Μέλημα μας και αυτή την διετία είναι η επίλυση, κατά το δυνατόν, όλων των ζητημάτων που τίθενται από τα μέλη μας, τα οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές. Στηρίζοντας τον Σύλλογο  δίνετε δύναμη και λόγο ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε περισσότερα για όλους μας!!!