Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου»

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» πραγματοποίησε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (13-6-2022), στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Νέοι Ορίζοντες», Γενική Συνέλευση των μελών του και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέλευση έδωσαν το παρόν πολλοί συμπολίτες μας, παλαιά αλλά και νέα μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη διάδοση τόσο της βυζαντινής όσο και της δημοτικής μας μουσικής.

Η Συνέλευση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, του οποίου οι υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν να παρευρεθεί.

Στη συνέχεια έγινε σύντομος απολογισμός του έργου του απερχόμενου Δ.Σ. από τον γραμματέα κ. Καραμάνο Χρήστο, οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Λουκόπουλο Διονύσιο καθώς και αναφορά στους άμεσους στόχους από τον αντιπρόεδρο και χοράρχη της χορωδίας του Συλλόγου κ. Μπίκο Βασίλειο.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε μετά τη διαδικασία, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Καραμάνος Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Μπίκος Βασίλειος

Γεν. Γραμματέας: Καλαπόδης Αλέξιος

Ταμίας: Λουκόπουλος Διονύσιος

Έφορος υλικού: Χριστοδουλοπούλου Αργυρή

Μέλη: Ραυτόπουλος Γεώργιος και Σιμώνης Αθανάσιος