Νέο αλαλούμ στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας – Τι αναφέρει η επιστολή των 4 μελών του Δ.Σ

 “Κατάρα” φαίνεται να έχει πέσει στον ιστορικό και Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας, αφού στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Στην έκτακτη συνεδρίαση δεν παραβρέθηκαν οι Βαγγέλης Ευαγγελίου, Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη και Μίλτος Καραφωτιάς, ενώ οι φωνές και οι διαξιφισμοί ήταν έντονοι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία σχετικά με το χειρισμό δύο προγραμμάτων ΛΑΕΚ από τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Μαμάση.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΜΕΛΩΝ

– “Κατόπιν εκτάκτου Δ.Σ. την 29/10/2016 και ώρα 14.30 παρόντων 6 μελών και κατόπιν αποχωρήσεως ενός μέλους, αποφάσισε το Δ.Σ. με ψήφους 4 (νομίμως γενομένου του Συμβουλίου καθότι υπήρχε πλειοψηφία 5 μελών):

1ον) Ακύρωση της διαδικασίας ανάθεσης των δύο ΛΑΕΚ προγραμμάτων, διότι αντικαταστατικά υπογράφηκε σύμβαση ανάθεσης με ΚΕΚ χωρίς την υποχρεωτική έγκριση του Δ.Σ.

2ον) Τυχόν διαφυγόντα έσοδα του συλλόγου να απαιτηθούν από τους υπευθύνους της αντικαταστατικής διαδικασίας και επίσης αποζημίωση εργαζομένων που θα συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

3ον) Το όλο θέμα που συνεχίζει να αμαυρώνει το κύρος και την αξιοπιστία του συλλόγου μας να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.

Οι υπογράφοντες

ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ (Γενική Γραμματέας)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (Μέλος – τ. Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ (Μέλος)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Μέλος)