Μιράντα Φράγκου (19.520 μόρια) – “Σάρωσε” η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αιγίου

“Έσπασε” όλα τα κοντέρ των φετινών πανελληνίων εξετάσεων η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αιγίου Μιράντα Φράγκου, συγκεντρώνοντας 19.520 μόρια και αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στους φετινούς αριστούχους των πανελλαδικών.

Η μαθήτρια “σάρωσε” κυριολεκτικά πετυχαίνοντας τις εξής βαθμολογίες:

  • Γλώσσα 18
  • Φυσική 20
  • Βιολογία 20
  • Χημεία 19.6

Μιλώντας στο  “aigialeia24.gr” ανέφερε:

– Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματά μου. Η αλήθεια είναι πως ήξερα ότι είχα γράψει πολύ καλά και στα 4 μαθήματα, ωστόσο κρατούσα και μια μικρή επιφύλαξη, ιδιαίτερα στο μάθημα της Έκθεσης, του οποίου η βαθμολογία ενέχει υποκειμενικότητα.  Ομολογώ ότι, παρόλο που δεν είχα αφήσει κανένα κενό απο προηγούμενες χρονιές, το διάβασμα τους τελευταίους μήνες ήταν πολύ απαιτητικό, όχι όμως ακατόρθωτο.

Αν μπορούσα να συμβουλεύσω τους μαθητές που τελείωσαν την Β’ Λυκείου και ξεκινούν τώρα τον αγώνα τους, προτείνω όσο περισσότερο μπορούν να αφιερώνουν χρόνο σε δραστηριότητες που τους ευχαριστούν και τους προσφέρουν εκτόνωση και να μην παρασύρονται από τις απόψεις κανενός.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που μου παρείχαν ηθικά και υλικά εφόδια, τους καθηγητές μου σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, και φυσικά τους συμμαθητές και συναγωνιστές μου για την αλληλοϋποστήριξη και ευγενή άμιλλα”.

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ