Μαρινόπουλος προς Χριστόπουλο: “Μην λαϊκίζετε – Θέλουμε το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τους δημότες”

O δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος, απαντά στη δήλωση του αντιδημάρχου κ. Βασίλη Χριστόπουλου για το θέμα του διαγωνισμού του ηλεκτροφωτισμού και αναφέρει:

-“Κύριε Χριστόπουλε, μην λαϊκίζετε  .

Δεν θέλουμε να μείνει ο Δήμος στο σκοτάδι. Αντιθέτως θέλουμε πολύ φως.  Ταυτόχρονα όμως θέλουμε και το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τους δημότες.

Γιατί δεν ακούτε τους άλλους δημάρχους που κληρονόμησαν τέτοιες συμβάσεις και καταγγέλλουν δημόσια ότι η σύμβαση αυτή είναι απαράδεκτη,  ότι τα αποτελέσματα των μετρήσεων που καθορίζουν το κέρδος είναι εντελώς ψευδή και που καταγγέλλουν επίσης ότι ο Δήμος τους έχει πέσει θύμα της εταιρείας. ;;( Ζακυνθος, Ρόδος, Σαρωνικός…κ.α)

Ποιος είναι ο λόγος που δεν τους ακούτε;

Καθόλου όψιμο δεν είναι το ενδιαφέρον μας,  κύριε συνάδελφε και μην κάνετε πως δεν θυμάστε.

Σας θυμίζω την σφοδρή αντίδραση της παράταξής μας για το θέμα αυτό ,όταν μας το πρωτοπαρουσιάσατε το 2020 ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΊΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ”.

 

Ψυχράμη: «Χρέος μας να σταματήσουμε την διαγωνιστική διαδικασία για τον ηλεκτροφωτισμό – Δυσβάσταχτη η σύμβαση για τους δημότες»

 

Βασίλης Χριστόπουλος: «Όψιμος ο προβληματισμός της κα Ψυχράμη για τον διαγωνισμό της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού – Θέλει να μείνει ο Δήμος στα σκοτάδια;»