Μία μοναδική κρουαζιέρα στον παράδεισο του Κορινθιακού, τα Τριζόνια

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων καλεί τα μέλη και τους φίλους του από όλη την Αιγιάλεια, σε μία μονοήμερη απόδραση, σε μία μοναδική κρουαζιέρα στον παράδεισο του Κορινθιακού τα Τριζόνια   την Κυριακή 31 Ιουλίου, με ώρα αναχώρησης τις 10 π.μ. από το παλιό λιμάνι του Αιγίου (στο φάρο) .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Αναχώρηση Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. από το παλιό λιμάνι του Αιγίου (στο φάρο).
  • Άφιξη στο ερημικό αλλά πανέμορφο νησάκι «Αϊ Γιάννης» με τα κρυστάλλινα νερά, για μπάνιο.
  • Άφιξη στα Τριζόνια. Ένα μικρό νησί με γαλήνιο περιβάλλον, καταπράσινη φύση, γεμάτο με χρώματα και καταγάλανα νερά. Το νησί που σε μαγεύει από την πρώτη ματιά – πικ-νικ. (Υπάρχουν και ταβέρνες για όσους επιθυμούν)
  • Επιστροφή με ώρα αναχώρησης 6 μ.μ.

Το πικνίκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας να ξεχάσουμε έγνοιες και προβλήματα και να χαρούμε τη φύση. Για φαγητό ετοιμάστε λίγα πράγματα, πρόχειρα και εύκολα γιατί πικ-νικ σημαίνει άποψη. Φτιάχτε μία λίστα με τα απαραίτητα που θα χρειασθείτε. Πάρτε ψάθα, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό. Φροντίστε να μην έχετε μαζί σας βαριά πράγματα. Βάλτε χρώματα στα βότσαλα. Πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες. Όπως και οι αναμνήσεις μας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Πέμπτη 28 Ιουλίου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων συμμετοχής. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία στα  κινητά 697-953-1919 & 694-420-8647. Για κρατήσεις θέσεων καθημερινά στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “FANTASY” Μητροπόλεως 24.